Menu

0

0.00€

Shtroja Gome GLEDRING (SUV)

Description

Katër pjesë për dysheme për të mbuluar vendet e para dhe të pasme. Materiali i papërshkueshëm nga uji bën një mbrojtje të madhe dhe një jetë të gjatë. Muri anësor i ngritur prej 7mm mban ujë, kripë rruge, rërë, baltë, borë dhe mbeturina.

read more
Price

39.00

0 reviews

Quantity

- +

Compare

Description

Katër pjesë për dysheme për të mbuluar vendet e para dhe të pasme.
Materiali i papërshkueshëm nga uji bën një mbrojtje të madhe dhe një jetë të gjatë.
Muri anësor i ngritur prej 7mm mban ujë, kripë rruge, rërë, baltë, borë dhe mbeturina.

Reviews (0)

Be the first to review “Shtroja Gome GLEDRING (SUV)”

  • There are no reviews yet.