Menu

0

0.00€

Kontakti

Informata

EuroDelta

Autopjesë për të gjitha llojet e veturave

Addresa

M9, Fushe Kosova, Shteti: Kosovë

Email

Kontakti në telefon dhe Viber në:

+377 (0) 44 777 707

Orari i punës

E Hënë- Shtune: 8 deri në 18
Diele: Mbyllur (Nuk punohet)

Na kontaktoni