Menu

0

0.00€

Shtroja Gome GLEDRING

Description

Katër pjesë për dysheme për të mbuluar vendet e para dhe të pasme, Materiali i papërshkueshëm nga uji bën një... read more
Price

33.54

0 reviews

Quantity

- +

Compare

I kërkuar Produkt i ri

Description

Katër pjesë për dysheme për të mbuluar vendet e para dhe të pasme,
Materiali i papërshkueshëm nga uji bën një mbrojtje të madhe dhe një jetë të gjatë
Muri anësor i ngritur prej 7mm mban ujë, kripë rruge, rërë, baltë, borë dhe mbeturina.

Additional information

Material

Reviews (0)

Be the first to review “Shtroja Gome GLEDRING”

  • There are no reviews yet.